Intrikák hálójában

2012.03.28. 23:05

Van az úgy,hogy hazudnunk kell. Bár ugye sose kell,de ha nem tesszük, akkor magunknak ártunk vagy a szeretteinknek.és ha ez az ártásfoka közvetlen veszélyeztetést jelent. akkor mégiscsak hazudni kell. az élet mindenek felett.

Mert élni jó.És mert nem adom az élet szépségét,vidámságát, a barátokat, a boldogságomat,  a darabot a földből, ami talán az otthonom...

Nem adom. Inkább ha kell hazudok azoknak akik intrikálnak. Eddig mindig kimondhattam végül az igazat. Eljutottunk oda,hogy  eljött a pont, hogy baj nélkül el lehetett mondani egyszerűen.

Hát most is ez a cél. Nehezített fokozaton.

Utálok intrikálni,minden ilyen közben csodálva bámulom az intrikusokat,ezt miért teszik? Tudván,hogy egyszer minden intrikának vége. Mindig vége. De elnézve a kapkodást,amit egy két kimondott szó, vagy mondat okoz, a felépített hálójukban mindig csodálatra késztet,mennyire tökéletes hálókat szőnek sokszor.

Azt felejtik el,hogy az csak egy háló. Vannak kiknél viszont ott az olló, és végül szétvágják. Csak addig szálnak bele a látszólagos hálószövésbe az aprócska ollójukkal, míg megtalálják a tökéletes pontot, amin megbontható a finom hazugságszövet. Ott végül vágnak. Nincs az a cizellált háló,amin ne lenne ilyen pont.

Kedves intrikusok, egyet lehet tenni.nem kell szembekerülni egy ollós emberrel sem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr744346898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smancs 2012.04.15. 09:40:26

nem tűntem el, csak felfedtem magam. nincs minden rendben. de azon vagyok, hogy rendben legyen.

L'/Atalante (törölt) · http://egyemberelete.blog.hu 2012.04.15. 12:43:38

@Smancs: te vagy göndördrót is? éz már komolyan egy ilyen hülye játék, ti szórakoztok velem??????

göndördrót 2012.04.15. 13:43:18

@L'/Atalante: gondoltad bármit mondhatsz, és tehetsz? emberek vagyunk...

nem szórakozik veled senki. én tuti nem.nagyon nem vicces az egész.

L'/Atalante (törölt) · http://egyemberelete.blog.hu 2012.04.15. 14:05:49

@göndördrót: kedveltem gondordrótot. smancs megy egy ripacs. moderáld ki, ha akarod. ilyesmi trükkökkel jönnél a biróságon, rendörségen is? hogy nyitsz rólam topicot, lesüllyedsz még mélyebbre, mint én és onnan kémkedsz? bármit megtehetek, sajnos ez igy igaz. nem tudnál beperelni. és undorito, hogy vérfolyással vádolsz. nem is ismersz. föjél a saját levedben, cyannak igaza van, el fogod vesziteni emiatt a barátaidat, és ott maradsz egyedül, áldozatként.

göndördrót 2012.04.15. 14:08:53

@L'/Atalante: göndördrót és smancs egy személy. még csak stílusban se változtattam semmit.
kíváncsi voltam, hogy mekkora az előítélet.
és tévedsz, nem tehetsz meg bármit. velem és a szeretteimmel biztos nem.

L'/Atalante (törölt) · http://egyemberelete.blog.hu 2012.04.15. 14:15:38

semmivel nem bántottam a szeretteidet. változtattam, ahol kérve volt. mi kell még? pénz? hogy már ott tartsatok, hogy az egész életetek körülöttem folyjon. én elértem amit akartam. lássuk, ti mit akartok, mert az még nem tiszta. a gyerekemet nem kaptátok meg, ez volt az elsö gyözelmem. karácsony óta meg nem is találkoztunk. hol a gond? ez egy biróságon sem állja meg a helyét. paranoiás vagy, örököltél valamit azért a felmenöidtöl...

Smancs 2012.04.15. 14:32:27

........ mert hazudsz egy másik világot, attól még nem lesz valóság.

gondolkodj el azon, ha göndördrót is én vagyok, és őt kedvelted, akkor nem lehet, hogy mégis más a világ?

Smancs 2012.04.15. 14:32:58

a pénzről pedig te beszéltél most is

L'/Atalante (törölt) · http://egyemberelete.blog.hu 2012.04.15. 14:40:02

@Smancs: ott van a kutya elásva, hogy nincs hazudva. de süket fülekre találtam. megint. perpillanat ott van tartva, hogy nyilvánvalóan te hazudtál,megint, pont mikor kiderült, hogy a chat másik végén a te neveddel sem te voltál. ilyen trükköket egy biróság nem fogad el, vagy érvelést, csak lejáratnátok magatokat. Semmivel nem vagy jobb nálam, csak nálad nem derült ki, de majd én elmondom, ne aggódj. "megint mit alakitott smancs beszélgetés" lesz. megvédhetetlen álláspont egy biróság elött.

Smancs 2012.04.15. 14:56:18

@L'/Atalante: és írásos bizonyítékokat is hamisítasz a saját valóságod érdekében? komolyan megint zártra akarsz kerülni? mert csak akkor nem vagy felelős, ha dilisnek vall egy szakértő.. akkor meg tudjuk mi van...

nem akarok pereskedni. azt hittük elég, hogy a tesód megy, és tisztázza a helyzetet.. elég lenne ha a dátumokat megnéznéd pl a fórumon mi mikor volt.

nem tehetsz meg bármit. akármennyire szeretnéd.
ha most nem írnál, ugye tudod, hogy nem lenne mire válaszolnom?

L'/Atalante (törölt) · http://egyemberelete.blog.hu 2012.04.15. 15:46:18

@Smancs: a zártra akarsz juttatni egy egy évvel ezelötti levél miatt? ugye tudod, hogy most te fenyegetözöl? 30 napod van tenni valamit, ha tényleg eljárást akarsz inditani. a megtörtént (!) atrocitás miatt. és ilyen nem történt. senki sem fenyeget semmilyen formában.

Smancs 2012.04.15. 15:55:12

akkor jól vigyázz mit teszel, mert újraindul a 30 nap.... már nem fogok gondolkodni még egyszer, vagy megsajnálni bármiért.
süti beállítások módosítása