Törpeszuper:)

2012.05.18. 10:09

Hogy ezt is a netről kellett megtudnom:D És vajon Törpeszuper hord bugyit nyáron? Vagy szoknyát se hord? :D

Hihetelen jó kifejezés:) El is viccelődtünk rajta, hogy na, mehetek varrónőhöz, mint MR Irdatlanék, , hogy varrjanak nekem szuperruhát. És köpeny NINCS :D:D

Utána pedig Járhatom alvóvárosunkat, és menthetem a macskákat le a fákról ,mondjuk.

Én a TÖRPESZUPER :D:D:D

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr784523892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rogyion romanovics 2012.05.18. 14:38:59

Szerintem arra gondolt, hogy olyan "sárkányanya" lehetsz, aki sokat pörög, miközben mások már rég nem pörögnek. :) Közben meg a mérleges kiegyenlítés, esetleg félsz attól, hogy mi van, ha nem lesz igazad, azért mindenkinek legyen igaza.

göndördrót 2012.05.19. 11:36:46

no, ez tényleg időnként ígyvan, hogy kitör rajtam, a mindenkinek igaza van, mert úgy jobb, mintha kimondanám, nekem van:) De erre nem is gondoltam, hogy a mérlegség miatt.

göndördrót 2012.05.19. 11:49:59

azóta kiderült, hogy valszeg nem ilyen pozitív gondolatai voltak:) épp most olvastam.

rogyion romanovics 2012.05.19. 23:43:18

@göndördrót: Lehet, hogy ő a Nagy Inkvizítor, aki méltónak talált téged, mint boszorkányt az ő tanaira. :D
Hát nem lehet mindenkinek igaza. Ha kettős természeted van, az itt látszódna: Mint mérleg, nem mersz felelősséget vállalni a Nyilas „én tudom a tutit” lelkesedéséért, de az attól még ott van, és mások is érzik. Talán a racionalitás segíthetne, hogy a kinek van igaza témakör nem a szimpátiától, hangulatoktól függ, hanem a tényektől,közelről, részletesen megfigyelve, elcsendesedve egy kicsit.

göndördrót 2012.05.20. 09:30:01

tudom, hogy így van,hogy a tényeken múlik kinek van igaza. de hiába a kezemben a tények. attól még nehéz nem más arcába nyomni,hogy bebebeee, tudom az igazat, hiába kavarsz:)mégha tudom is, hogy hülyeség így cselekedni.
most próbálom nem ezt tenni... esetleg magammal szembemenve kivárni. olyan zen-re hallgatva.
süti beállítások módosítása