Névnap, és vendégség

2012.07.05. 09:58

Jó volt. Persze időben sose sikerül indulnunk, de majd legközelebb. Viszont így vittük a gyerekeket.A névnapolás után, mentünk tovább.

Volt  külön csak úgy alapon meghívásunk, olyan nyári napos bulira. Oda mentünk még. Kétprogramos nap:) Hiába a nyári szünet:) A fiam találkozott a haverjával, haha, nem is láttuk őket, annyira eljátszottak. Aztán kert, fürdés duma, dinnye:) Mert azt vittünk, meghívás ide vagy oda, üres kézzel csak nem megyünk. Volt már vendég eleve, a család egy barátja, már találkoztunk, most is jót dumáltunk, nevettünk, hogy értünk is barát jön, mert a családfő dolgozik. Így végül mindenki megismerte egymást.

A vége persze érdekes lett. De tudtuk már előző nap, hogy nem ússza meg senkit. Bár reménykedtünk, hogy azért ilyet, hogy meghívás nélkül csakúgy bejelentkezni valahová, nem gondolják komolyan a váratlan "vendégek". Tanult mindenki az esetből. Sokat is. Főleg a házigazda, akitől végül el se köszöntek a váratlan látogatók. Volt ám kerekedő arc... Persze megittak egy csomó piát (hogy bírnak ilyen melegben alkoholt inni???), szerencsére a gyerekek külön játszottak, nem szeretem ezt, hogy nyár kisgyerekek, és akkor ilyeneket hallanak, hogy: kösz kóla, én olyat nem iszom, csak bort. Másnap meg engem kérdeznek, hogy  a bor az sokkal jobb ilyenkor mint a kóla? Hát nem:) szerencsére még ott tartanak, hogy hja, anyáék tuti nem véletlen nem piáznak állandóan minden bulin.

A gyerekek viszont jót játszottak a végén is, bár a kicsit megint otthagyták a hintában. (Úgy látszik ez valami hagyomány, hogy egy kisgyereket csak úgy otthagyunk, oszt hadd kiabáljon... Bár szerintem azt hogy kiabál már észre se vette az illetékes, mert pont letojta...). mi meg csendesen elvoltunk, volt társaság, meg úgyis figyelni kellett a lurkókra jobban. (szegény fiam egyszer úgy körbeállták, csak pislogott kifele rám, de mutattam neki, semmi baj itt vagyok)

Gyerekek még ott zuhanyoztak, aztán be a kocsiba, itthon csak betettem az ágyba őket:) Reggel ébredés, aztán ma ovinap van. Ellenben azt hiszem egy fürdőruhát otthagytunk:) mindegy úgyis már beszéltük, hogy megyünk még. Dunapart, a fiúk akarnak kenuzni,  mi dumálni, ha nem fúj a szél tollasozni, ha fúj, csak sétálni. Télen meg csere, hiába kicsi a lakás olyankor meg itt lehet összejönni, mert kevésbé vagyunk mobilak.

Ma remélem futás, holnap másik barátok.. jónak tűnik az utolsó szabis hét:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr584630448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása