A krém isteni :)

2012.07.01. 16:08

mantortakicsi_copy_1341151251.jpg_450x338

Tegnapi torta. Mandulás, joghurtos, kókuszos, túrós. A tészta sima kakaós piskóta (nem kell két lapot sütni, csak a látvány miatt tettem:) ).

A krém: félkiló túró,500g natúr joghurt, egy marék szeletelt mandula, negyed csomag kókuszreszelék, egy tejszínes pudingpor, két szelatin fix 2 csomag vaníliáscukor

Az elkészítés egyszerű : A mandulát kicsit átpirítjuk, majd összetörjük. Belekeverjük a túrós joghurtos masszába. Ebbe teszzük a vaníliáscukrot is, és a kókuszreszeléket. Robotgéppel jól elkeverjük (vagy összetörjük  előre a túrót, akkor lehet kézzel is) Megfőzzük a tejszínpudingot, beleöntjük a túrókrémbe, összekeverjük az egészet, majd végül belekeverünk két csomag zselatin fixet. Kicsit hagyjuk hűlni (a puding fottó, nem lehet egybőlönteni emiatt) majd elfelezve beöntjük a lapok közé, illetve a torta tetejére. Pár órát hülni hagyjuk hogy megdermedjen.

Nálunk nagy sikert aratott:D Ezért nem tudtam csak a fele tortát lefotózni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr354622315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása