Hűvös

2012.07.08. 12:44

Van kert, nincs kert, de erkély van, kint pacsálnak a gyerekek, a lakás pedig hűvös. Igaz ki nem mennék, fog a fene megsülni, megbecsüljük, hogy itt lehet olvasni, játszani, bármit, mert 30 fok alatt van a legnagyobb kánikulában is idebent.

Persze boltba, stb azért ki kell menni:D Barátokhoz ... Bár szerencsére mindenhol olyan a ház, hogy fák telepítve, és mindenhol légkondi nélküli természetes hűvös van.:) Nincs áramszámla, tisztítási költség, gombatelep, piszok a szűrőben, csak susogó levelek az ablakok előtt:) Nálunk is:)

Ha valaha lesz házam, egyből fákat telepítek, az tuti. Szép is, jó is, természetes is. És egész olyan, mintha a természetben laknánk teljesen, még itt is, egy lakásnál, hát akkor ahol magunknak telepítenénk a fákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr524635830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása