Születésnap

2012.07.08. 10:12

Mert szezonja van:) A nyári eresztés. Jó idő, grillparty, beszélgetős, nevetős, gyerekösszeeresztős.Idén nem voltak meglepetésvendégek mint tavaly, amikor valaki magával hozott két alkeszt, akiket végül alig lehetett kidobni, ráadásul egy kutyát is hoztak magukkal, de azt az utcakutyát.  Idén zárt kapu, szigorúan, visszaigazolásos meghívásos alapon volt.

Mi persze éjjelre most sem maradtunk, De majd a téliben ott leszünk. Így hogy egymás utáni napokon melózik egyikünk, másikunk egyedül sokat a gyerekekkel, ha ott is maradunk, csak annyi,hogy nem otthon alszunk el, hanem a vendégségben. Bár igaz, van hely, maradhattunk volna. Azért ez mindig megtisztelő:)

Nagyon sok élmény köt oda, sokat nevettünk most is, persze a szülinapos "történeteit" hozta mindenki. És te jó ég! Hihetetlen sok dolog összeköt minket. Persze egy csomó röhejes belőle. Meg is állapította a csapat, ha már sose történik semmi is van mit mesélni a gyerekeinknek, meg a majdani unokáknak:D

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr304635622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása