Önkiszolgáló pénztár

2012.07.08. 10:31

Garnéla, jegeskávé, no meg a végére meglepő fordulat

Mert már hagyomány. Évek óta, párhavonta. Éjjel. Leszűrjük az élet nagy igazságait, nevetünk a kínjainkon, és eszünk,iszunk. És mert mégiscsak kell apropó a találkozásra. Most ilyen jövős-menős napok vannak.

Tegnapi extrahosszú lett, inkább már maivá vált. Mondván kell ásványvíz otthonra mind kétfele, hát irány a tesco. No meg ott azért ez az  vásárlás alapdolgokból, ne kelljen másnap boltba menni, ha már hajnalig eldumáljuk az időt.

Aztán keresnénk pénztárt, és nincs!!! Ellenben ilyen kis pultoknál áll egy emberke, olyan eldönthetetlen világít e vagy nem... dehát majd mi kiderítjük... Világított. ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁR. Ez az újítása az üzletláncnak. Hát én persze morogtam, miközben húztam le az árukat, hogy marha jó, nem elég hogy otthagy az ember egy csomó pénzt akár, már pénztár sincs, a fizetés részt vajh levonják, hogy magamnak csinálom, és kevesebb lesz a számlánk???

Szerencsére a segítő pénztáros, aki ott volt, csak nevetett, jófej volt, mondta csak az elején van így, lesz sima pénztár éjszaka is majd (no kíváncsi leszek). Csak most ezt így bedobták, hogy szokják meg az emberek. Mert ugye sokan csak egy innivalóért, pár szemle stb ugranak be, azért felesleges a nagybevásárlásos sorba beállni. Ebben azért igazat kellett adjak. Csak hát mi egy kosárba csomagoltunk, Így nem két zsemle volt benne... Így azért jóval viccesebb volt, hogy az össze 4 karton ásványvizet, stb (mert ugye egy ember tényleg nem nagyon vesz ennyit, de két családnak??) De ráoperáltunk mindent a csomagolópultra, valahogy. Súlyellenőrzős, és azért inkább a két zsemlére, mint a karton vizekre van méretezve.

Viszont lett víz, meg kisebbemnek gumicsizma,  a jóbarátom meg bevásárolt magának. Így ma egyikünknek se kell boltba menni.

Hát barátokkal sok minden vicces:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kivulrolnezve.blog.hu/api/trackback/id/tr784635632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása